9,1
874 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,1

874 beoordelingen

inruiloprijs, klantgericht, vriendelijk, service, flexible, gewoon, attend

Anoniem
22-07-2014

Vriendelijk behulpzaam.

Anoniem
22-07-2014

Vriendelijk personeel, goede service.

Anoniem
22-07-2014

uitstekende service

Gerard Kortman (Losser)
21-07-2014

Goede service en afhandeling.

Anoniem
18-07-2014

Aan het vertrouwen ontbreekt het mij. Gevoel blijft maar knagen.

Anoniem
16-07-2014

vriendelijke mensen behulpzaam,vlotte afhandeling.

Anoniem
09-07-2014

Al jarenlang een zeer goede service , goede afspraken en juiste informatie.

Anoniem
09-07-2014

de correcte behandeling en als er een probleem is dat ik zo snel mogelijk geholpen wordt, als je in een toyota rijdt kom je niet zo vaak in de garage dus een dikke plus.

Anoniem
08-07-2014

dichtbij kwaliteit auto.

Anoniem
08-07-2014

Een klantgerichte dealer in alle lagen van aflevering tot werkplaatsafspraken.

Patrick te Marvelde (Hengelo Ov.)
08-07-2014

Klant vriendelijk goede service

Anoniem
08-07-2014

De garage en onderhoud is goed uit gevoerd maar de juf achter de balie heeft op bepaalde opdrachten veel kommetaar

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijke mensen. Bereid je te helpen.

mevr. T. Kuipers (Denekamp)
07-07-2014

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en de aankoop

Anoniem
30-06-2014

Vriendelijkheid, servicegericht, meedenkend

E. (Enschede)
26-06-2014

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Een klantgerichte benadering met oog voor het zakelijke belang van de klant, kortom een top dealer waar Louwman zuinig op moet zijn.

J. de Boer-Bajema (Haarlem)
26-06-2014

Betrouwbaar, nette ontvangst, goede uitleg werkzaamheden, klantvriendelijk en uiterst correct!

J.E.Th.M. van Herpt (Denekamp)
26-06-2014

Hoofdwerkzaamheden worden goed uitgevoerd. Niet alle aangevinkte werkzaamheden worden uitgevoerd.

Paul Scheltinga (Enschede)
26-06-2014

Altijd vriendelijk van receptie tot monteur. Ook een gezellige sfeer heerst er altijd. Voel me er thuis

Willem Husken (Enschede)
26-06-2014

De service die ik ontvang bij Peterman is uitstekend.

Carla Mensink (Enschede)
26-06-2014

we worden altijd goed geholpen en ze zijn altijd behulpzaam.

J V/D LAAN. (ENSCHEDE)
26-06-2014

Prima Dealer

Anoniem
16-06-2014

Serviceverlening en klantvriendelijkheid. Uitstekend werkend personeel

John Belderink (7577CR Oldenzaal)
16-06-2014

Klantvriendelijk en korrekt; goede service. Met alles zeer tevreden.

Fecken J.J. (Haaksbergen.)
16-06-2014

Prima service. Vriendelijk en flexibel personeel. Ze zijn er voor hun klant!

S. Mengerink (Enschede)
13-06-2014

Klantvriendelijk + goede georganiseerd + kennis + hulpvaardig.

Anoniem
13-06-2014

Een 10 wil ik uit principe niet geven. Dat zou een 100% score en betekenen. Een ondernemer moet voor ogen houden, dat het toch nog altijd net even iets beter kan. De gegeven score van 9 is echter dik verdiend. Ik heb al ongeveer 40 jaar een prima gevoel bij deze garage.

Anoniem
12-06-2014

goede garage

hudepohl (losser)
12-06-2014