9,1
874 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,1

874 beoordelingen

Nette maar dure garage. Iedereen is hier vriendelijk, van de receptioniste, tot aan de verkopers en de monteurs. Maar wat een prijzen worden er gerekend zeg. 380,- euro voor 4 liter olie en een oliefilter, beetje ruitensproeier vloeistof, en evt. wat koelvloeistof. Is nog geen 6 tientjes handel, zeker niet voor een garage, want die hebben het voor inkoopsprijs. Dan kost de olie iets van 3.50 euro per liter, en een filter misschien een 10,- euro, hooguit 15,- euro. Nou, nog 100,- euro per uur voor de monteur, die is geen uur bezig met een oliewissel, en met 200,- euro zou de 1e beurt dik betaald zijn. Dus die 10 jaar garantie, en de "gratis" pechhulp betaald de klant gewoon zelf. Zo kan ik het ook Toyota. Maar je moet er wel heen, anders heb je die 10 jaar garantie niet. En dan sta je daar met je 12v startaccu die telkens leeg is, en die ze niet mogen vervangen van Toyota, omdat ie bij doormeten steeds voldoende zou zijn.

W.J. Maijenburg
15-06-2024

Perfecte service! Al jaren tevreden met onderhoud, prima service en vriendelijk personeel.

Toyota eigenaar
19-04-2024

Fijn geholpen. Ik ben fijn en vriendelijk geholpen. Er wordt echt de tijd genomen en duidelijk uitleg gegeven.

B. B
04-04-2024

Tot nu toe zeer goed geholpen met alles verkoop koop en onderhoud

P F
06-03-2024

Toyota aygo Perfect rijdende auto

R.H
29-02-2024

Snel en betrouwbaar Deze dealer heeft goede service, open en eerlijke communiceren. Ik wordt er altijd goed en snel geholpen

N W
21-02-2024

H. M
11-01-2024

Valt een 2 jaar oude accu die vervangen moet woden garantie of niet?

H.W.A. B
13-12-2023

Goede service, klantvriendlijk Erg klantvriendelijk, je wordt goed heholpen, en bij vragen altijd antwoord, goede service , problemen worden netjes opgelost.

B.
28-11-2023

Heel tevreden Ik ben heel tevreden met de service en kwaliteit die Peterman mij biedt. Het onderhoud wordt professioneel gedaan en is zowel vooraf als bij de betaling transparant. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

A.H. Dane
15-11-2023

Geweldig team Prima team , goede sfeer en vakkundige medewerkers ??

H.H. T
14-11-2023

Uitstekende service Onlangs heb ik bij Peterman Enschede mijn RAV4 voor een onderhoudsbeurt gebracht. Ik ben ontzettend tevreden over hoe dit verlopen is. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, de werkzaamheden (grote beurt incl. wisselen zomer/winterbanden) werden binnen de gestelde termijn en conform prijsopgave uitgevoerd, en ik kon in de ruimte voor de klanten rustig doorwerken en genieten van een heerlijke kop koffie. De medewerkers vond ik erg vriendelijk en de sfeer ontzettend plezierig. Heerlijk om een familiebedrijf te ervaren waar klanttevrdenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staat. Dank!

Bart
10-11-2023

Aankoop Toyota Ayco X en slechte ervaring met verkoper. Ben zeer teleurgesteld in de afhandeling, na aanschaf van nieuwe Toyota Ayco X, door de verkoper (zal zijn naam maar niet noemen) Waarbij mijn waardering niet is gebaseerd op de Dealer maar op de verkoper.

AV uit Enschede
26-10-2023

Zeer goede service. Ons probleem werd in korte tijd opgelost. Onze auto werd op forse afstand van huis, snel opgehaald en omgeruild voor een splinternieuwe auto. Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service van Peterman.

R.J.M. P
17-10-2023

Word altijd netjes en uitstekend behandeld.

H. R
05-10-2023

uitstekende service uitstekende service naardig personeel

G.J.M. V
28-09-2023

Ik ben erg tevreden over de goede service en het vriendelijke personeel.

Toyota eigenaar
20-09-2023

J.F.M. T
10-09-2023

Goede Service Ik ben tevreden met de Dealer

Toyota eigenaar
09-09-2023

Ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid.

T.M. Wolters
01-09-2023

Top dealer Al jaren klant al jaren veel Toyotas

K. Edelenbos
04-08-2023

Alles wordt uitgelegd en in overleg uitgevoerd

D. S
13-07-2023

Peterman en Toyota: een betrouwbare combinatie. Wij zijn al vele jaren klant bij Peterman en rijden ook vele jaren Toyota. De deskundigheid en goede service en klantvriendelijkheid zorgen ervoor dat we vertrouwen hebben.

M.M. Berens
11-07-2023

Goede service Ik ben zeer tevreden met de service en vriendelijk personeel , en de afspraken die gemaakt worden

Jannie
06-07-2023

Goede en vriendelijke garage Ik ben zeer tevreden met de service en de vriendelijke mede werkers

Toyota eigenaar
23-06-2023

Uitstekende service! De service en vriendelijkheid van de verkoper bij Peterman is erg goed en fijn.

Toyota eigenaar
05-05-2023

Topservice! Ik heb de nieuwe auto opgehaald bij Toyota Becker in Hengelo. Dit omdat het hier laagdrempelig is. Ze namen alle tijd voor me om alles uit te leggen.

Toyota eigenaar
20-04-2023

Fijne dealer! Ik ben blij met zo'n plezierige dealer vlak in de buurt: vriendelijk, correct, deskundig en communicatief! Ook over de prijs van onderhoud heb ik niets te klagen.

A.H. Houtzager
24-03-2023

Onderhoudsbeurt bij Toyota Peterman Oldenzaal Een fantastisch bedrijf met heel aardige, deskundige, integere medewerkers, werkend als een fijn team. Fijne wachtruimte met koffie en een krantje.

A.H.M. van Tongeren
17-03-2023

H.J.M. B
14-03-2023