9,1
868 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,1

868 beoordelingen

H. M
11-01-2024

Valt een 2 jaar oude accu die vervangen moet woden garantie of niet?

H.W.A. B
13-12-2023

Goede service, klantvriendlijk Erg klantvriendelijk, je wordt goed heholpen, en bij vragen altijd antwoord, goede service , problemen worden netjes opgelost.

B.
28-11-2023

Heel tevreden Ik ben heel tevreden met de service en kwaliteit die Peterman mij biedt. Het onderhoud wordt professioneel gedaan en is zowel vooraf als bij de betaling transparant. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

A.H. Dane
15-11-2023

Geweldig team Prima team , goede sfeer en vakkundige medewerkers ??

H.H. T
14-11-2023

Uitstekende service Onlangs heb ik bij Peterman Enschede mijn RAV4 voor een onderhoudsbeurt gebracht. Ik ben ontzettend tevreden over hoe dit verlopen is. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, de werkzaamheden (grote beurt incl. wisselen zomer/winterbanden) werden binnen de gestelde termijn en conform prijsopgave uitgevoerd, en ik kon in de ruimte voor de klanten rustig doorwerken en genieten van een heerlijke kop koffie. De medewerkers vond ik erg vriendelijk en de sfeer ontzettend plezierig. Heerlijk om een familiebedrijf te ervaren waar klanttevrdenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staat. Dank!

Bart
10-11-2023

Aankoop Toyota Ayco X en slechte ervaring met verkoper. Ben zeer teleurgesteld in de afhandeling, na aanschaf van nieuwe Toyota Ayco X, door de verkoper (zal zijn naam maar niet noemen) Waarbij mijn waardering niet is gebaseerd op de Dealer maar op de verkoper.

AV uit Enschede
26-10-2023

Zeer goede service. Ons probleem werd in korte tijd opgelost. Onze auto werd op forse afstand van huis, snel opgehaald en omgeruild voor een splinternieuwe auto. Wij zijn zeer tevreden over de uitstekende service van Peterman.

R.J.M. P
17-10-2023

Word altijd netjes en uitstekend behandeld.

H. R
05-10-2023

uitstekende service uitstekende service naardig personeel

G.J.M. V
28-09-2023

Ik ben erg tevreden over de goede service en het vriendelijke personeel.

Toyota eigenaar
20-09-2023

J.F.M. T
10-09-2023

Goede Service Ik ben tevreden met de Dealer

Toyota eigenaar
09-09-2023

Ben zeer tevreden over de service en de vriendelijkheid.

T.M. Wolters
01-09-2023

Top dealer Al jaren klant al jaren veel Toyotas

K. Edelenbos
04-08-2023

Alles wordt uitgelegd en in overleg uitgevoerd

D. S
13-07-2023

Peterman en Toyota: een betrouwbare combinatie. Wij zijn al vele jaren klant bij Peterman en rijden ook vele jaren Toyota. De deskundigheid en goede service en klantvriendelijkheid zorgen ervoor dat we vertrouwen hebben.

M.M. Berens
11-07-2023

Goede service Ik ben zeer tevreden met de service en vriendelijk personeel , en de afspraken die gemaakt worden

Jannie
06-07-2023

Goede en vriendelijke garage Ik ben zeer tevreden met de service en de vriendelijke mede werkers

Toyota eigenaar
23-06-2023

Uitstekende service! De service en vriendelijkheid van de verkoper bij Peterman is erg goed en fijn.

Toyota eigenaar
05-05-2023

Topservice! Ik heb de nieuwe auto opgehaald bij Toyota Becker in Hengelo. Dit omdat het hier laagdrempelig is. Ze namen alle tijd voor me om alles uit te leggen.

Toyota eigenaar
20-04-2023

Fijne dealer! Ik ben blij met zo'n plezierige dealer vlak in de buurt: vriendelijk, correct, deskundig en communicatief! Ook over de prijs van onderhoud heb ik niets te klagen.

A.H. Houtzager
24-03-2023

Onderhoudsbeurt bij Toyota Peterman Oldenzaal Een fantastisch bedrijf met heel aardige, deskundige, integere medewerkers, werkend als een fijn team. Fijne wachtruimte met koffie en een krantje.

A.H.M. van Tongeren
17-03-2023

H.J.M. B
14-03-2023

Goede service Klantgericht, met wensen en opmerkingen wordt rekening gehouden. Prima serviceQ

A.L. L
26-01-2023

Vakkundig en fijne service. We zijn al jaren vaste klant bij Toyota Enschede, hebben daar al verschillende keren auto’s gekocht en altijd in onderhoud gehad. Peterman is een vakkundige en betrouwbare garage.

M.M. Berens
15-12-2022

zeer tevreden

J. V
15-12-2022

Goede Service Voor onderhoud aan mijn Toyota CHR,kon ik in de showroom wachten met één bak koffie en een krantje.

Jimmy de Vries
06-12-2022

Onderhoud hoeft niet duur te zijn ook niet bij de dealer Eerlijk geholpen en normale prijs voor goed onderhoud

Toyota eigenaar
01-12-2022

Goed service Ben tevreden vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
17-11-2022