9,0
763 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

763 beoordelingen - Powered by TNS

Mijn ervaring is goed en zal anderen er van overtuigen om naar Peterman te gaan.

Gerard Schefer (Oldenzaal )
25-02-2021

Je wordt er prettig geholpen en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

G.Lammers (Enschede)
25-02-2021

Als trouwe klant zeer tevreden over de service, gastvrijheid en betrouwbaarheid. Dik verdiend dus!

Bertine Pleij
25-02-2021

Altijd vriendelijk, nooit verrassingen. Geen nare trucjes om extra geld te verdienen.

Arjan (Enschede)
29-01-2021

Alle afspraken zijn nagekomen, alles is duidelijk uitgelegd, wijzigingen waren geen probleem, gewoon super voor elkaar!

Rob Warmes (Lattrop)
28-01-2021

Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke mensen die graag met je mee denken en altijd voor je klaar staan.

Mevr. Beens (Oldenzaal)
21-01-2021

Alles was tot in de puntjes geregeld, compleet met welkome ontvangst!

K.W. Jager (Oldenzaal)
14-01-2021

ik ben over deze garage zeer tevreden, alles wordt goed uitgevoerd tot de koffie toe.

Dhr B. Lomulder (Enschede)
14-01-2021

Vanwege de prettige contacten bij de receptie en de vakbekwame wijze waarop mijn auto onderhouden wordt.

Ed de Bruin (Losser)
14-01-2021

Bij balie altijd correct en vriendelijk behandeld. Beurten altijd volgens afspraak wat kosten betreft, zeer goede service bij J.P.

Herman Limburg (Enschede)
04-01-2021

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Theo van Sark
04-01-2021

Prima ontvangst, deskundige verkoper en uitstekende aflevering.

Berend van Huffelen (Goor)
04-01-2021

Dit is de eerste Toyota Aygo die ik heb gekocht. Tijdens aanschaf begin dit jaar zeer prettig geholpen door verkoopmedewerkers. Ook nu bij de onderhoudsbeurt weer alle lof voor de gastvrije ontvangst en afhandeling. Ga zo door.

Henk Brughuis (Almelo)
28-12-2020

Altijd vriendelijk en goede service.

mevrouw Joukje spannenberg (Enschede)
28-12-2020

Vriendelijk en adequate hulp en een gastvrije ontvangst met koffie.

Louk Geilenkirchen (Enschede )
03-12-2020

Enkele weken geleden de nieuwe Toyota CHR uitgeleverd gekregen. Prima auto, zeer tevreden over de rijeigenschappen en alle ondersteunende techniek. Prima uitlevering overigens door JP Enschede. Kundig personeel, en behulpzaam.

Peter Beernink (Losser)
03-12-2020

Prima service, redelijke prijzen, prettige sfeer.

Fam. Roelink (ENSCHEDE)
03-12-2020

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en voorlichting over wat er moet gebeuren en het wordt ook altijd goed uitgevoerd. Het personeel is zeer vriendelijk en er is altijd een kopje koffie.

Dhr. W. Veltman (Enschede)
26-11-2020

Goede ontvangst en voorlichting. Wij kwamen voor een gebruikte auto, maar we gingen met een nieuwe weg vanwege een tip van de verkoper dat er een aktie was.

J Stemerdink (Eibergen)
26-11-2020

Ik kom al ruim 13 jaar bij Peterman Enschede. En ben alle jaren zeer tevreden over ontvangst, werkzaamheden en verdere afhandeling. Echt een fantastisch goed adres voor het afhandelen van gebruikelijke problemen bij het hebben van een auto.

Jan Wegink (Hengelo)
23-11-2020

Het is een fijne garage met vriendelijke medewerkers die ook nog eens een prima service verlenen. Kom er al jaren voor auto, onderhoud, wassen en tanken!

Guus Kroon (Oldenzaal)
19-11-2020

Prima in orde.

H.J.M. Meijer (oldenzaal)
19-11-2020

hoef niet lang te wachten, krijg een koffie aangeboden en een krantje in de wachtroom.

eddy Deelstra (overdinkel)
19-11-2020

Prima bedrijf met een prima uitstraling.

John Scholtenhave (Lonneker)
19-11-2020

Prima garagebedrijf. Vriendelijk personeel. Goed in ons geval om mee te handelen.

Vos (Ter Apel)
16-11-2020

Zeer goed bedrijf en ben zeer tevreden over zowel de service als de betrokkenheid van het bedrijf. Zeer vriendelijk en goed personeel.

Wim Brouwer (Enschede)
29-10-2020

Deskundig , vriendelijk en betrouwbare dealer waar de klant nog echt 'koning ' is.

Ruud Crum (Enschede)
29-10-2020

In alles zeer correct behandeld.

JW Verveld (Hengelo ov)
29-10-2020

Klantvriendelijk en goed bereikbaar.

Sander Smit (Oldenzaal)
29-10-2020

Goed geholpen, betrouwbaar.

Ellen Bunkers (Enschede)
27-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.