9,0
709 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

709 beoordelingen - Powered by TNS

Correct, planmatig, betrouwbaar.

H.Pleij (Winterswijk)
01-07-2020

Je wordt hier vriendelijk ontvangen, een bedrijf waar aandacht aan de klant wordt besteed.

Mevr. J. van Hemert (Enschede)
22-06-2020

Klantvriendelijk, kennen je bij naam. Deskundig personeel. Goede vakmensen. Goede service.

Jolanda Groeneveld (Oldenzaal)
17-06-2020

Nette bediening en correcte hulp.

Ineke Dammers (Haaksbergen)
17-06-2020

Een zeer goed en betrouwbaar bedrijf.

H.Oomkes (Enschede)
17-06-2020

Goede service.

Danielle Timmer (Enschede)
10-06-2020

Showroom fijn om rond te kijken en aardige mensen. Koffie is lekker en er staan genoeg auto's om een keuze te maken.

Herry broer (Enschede )
05-06-2020

Goed ontvangst, duidelijk en vriendelijk.

Heuvels (Oldenzaal)
29-05-2020

We reden vroeger een ander merk. Door financiële omstandigheden moesten we omkijken naar een goedkopere auto. Dat Toyota niet alleen goedkoop maar ook zeer betrouwbaar is, is ons nu gebleken.

Max Kolbrink (Losser)
21-05-2020

Goede garage met zeer goede service.

Dhr.T.Schuurman
21-05-2020

Goede service, behulpzaam, vriendelijk, ze hebben alle tijd voor uitleg werkzaamheden.

Freddy Waijers (Losser)
14-05-2020

Het is een familiebedrijf, de klant weet dat en komt graag naar Peterman. Een bedrijf waar je van op aan kunt, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.

Theo leus (Enschede)
14-05-2020

Nooit klachten.

Henny Koehorst (Oldenzaa;l)
14-05-2020

Prettige mensen.

A.vaarhorst (Haaksbergen)
14-05-2020

Fijne vriendelijke en betrouwbare mensen.

Mevr Talman (Enschede )
14-05-2020

Alles werd mij netjes uitgelegd, en snel uitgevoerd.

Mevr.A.Nijhuis. (ENSCHEDE)
07-05-2020

Zeer net bedrijf, met ervaren verkopers, het bedrijf heeft uitstraling, met een goede werkplaats, waar je de auto graag afgeeft voor onderhoud en reparatie, zolang ik Toyota rij, en dat is al jaren, heb ik nog nooit met pech onder weg gestaan!

Anton.Bakker. (Glanerbrug.)
29-04-2020

Een net bedrijf over het algemeen. Vriendelijk personeel.

M Lammers (Enschede )
23-04-2020

Wij zijn als familie (3 huishoudens) al jaren bij deze dealer.

Mushu (Almelo)
23-04-2020

Autobedrijf Peterman in Oldenzaal krijgt een 10 vanwege de plezierige en voortreffelijke manier waarop ze met hun klanten omgaan, het voelt als familie. Bovendien worden de werkzaamheden perfect uitgevoerd zonder dat je het idee hebt er teveel voor te betalen.

De heer A.H. HOutzager (Oldenzaal)
17-04-2020

Prima service, goede uitvoering van de werkzaamheden.

Familie Roelink
26-03-2020

Automobielbedrijf J P is een geweldig goed en fijn bedrijf, met vriendelijk en deskundig personeel. Ik kom hier al bijna 14 jaar naar volle tevredenheid.

Jan Wegink (hengelo)
26-03-2020

Zeer goede communicatie, klantvriendelijk, empathisch en goede afwikkeling van zaken.

Mevr. Wil Borkens-lubbers (enschede)
26-03-2020

Prima service. Eerlijke prijs. Correcte benadering. Mooie auto!

Marcel de Boer (Enschede)
26-03-2020

Netjes, vriendelijk.

A.Tiems (Enschede)
25-03-2020

Klant vriendelijk. Goed onderlegd personeel. Prettige sfeer.

Louis Roeleveld (Oldenzaal )
20-03-2020

Ik ben zeer tevreden, altijd goed in taal en antwoorden.

J zwujnenberg (Losser.)
28-02-2020

Ik ben zeer tevreden met algehele behandeling ik gekregen heb bij de reparatie van mn autoruit. Kom graag terug wanneer dit nodig mocht zijn.

Korrie Arendsen (Oldenzaal)
28-02-2020

Goede prijs kwaliteit verhouding.Prettige omgang met alle medewerkers.

Gerda Lammers (Enschede)
26-02-2020

Komt deskundig en betrouwbaar over

H.Horstink
26-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.