9,0
827 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

827 beoordelingen

Goede service. De aflevering was echt een speciaal moment. Mochten zelf de auto onthullen en een speciaal formulier met onze naam erop. Wij zijn erg tevreden over de service bij de aankoop. Verkoper was zeer vriendelijk en nam alle tijd voor ons

Hans de Jong
30-03-2022

Onderhoud Vriendelijk en deskundig, persoonlijk en verzorgd; uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

A.H. Houtzager
28-03-2022

Onderhoudsbeurt bij Toyota Peterman Oldenzaal Heel vriendelijk geholpen door een professioneel, eensgezind en integer team met respect naar de klant. Je voelt je thuis, én met een mooi gewassen Toyota terug naar huis.

A.H.M. van Tongeren
18-03-2022

tevreden verkoop Een vriendelijk ontvangst, en fijne verkoop

H.J. van Benthem- Wilt
02-02-2022

kom er nooit weer

J.T.J. B
02-02-2022

zeer prettige behandeling vanaf het begin af voelden we ons serieus genomen

B.J.M. H
28-01-2022

Dealer was en blijft Becker in Hengelo

Toyota eigenaar
25-01-2022

Toyota eigenaar
06-01-2022

Goede nette service!

P. v.t.S. Hengelo
31-12-2021

Superblij met mijn Yaris! De dealer heeft veel voor me gedaan en zijn best voor me gedaan, uiteindelijk heb ik een super mooie, stoere en fijne auto kunnen krijgen en lekker veilig voor mij en me dochter! Echt heel blij mee!!

G. Zeriner
01-12-2021

J. ELias
05-11-2021

Prima service Ben heel tevreden over de duidelijke uitleg als er een mankement is gevonden

Toyota eigenaar
28-10-2021

Zeer goede service

J. De Heer
23-10-2021

Fantasche service en zeer vriendelijk personeel

W.G. Brouwer Enschede
22-10-2021

Geen op of aanmerkingen,prima zo. De verkoper is een aardige vriendelijke man.

R. S
22-10-2021

Een top dealer Een compleet bedrijf waar je top geholpen wordt al meer dan 30 jaar

Toyota eigenaar
20-10-2021

Toyota eigenaar
19-10-2021

Goed advies Ben heel blij met mijn nieuwe Corrolla.Martijn heeft me goed geadviseerd.

Toyota eigenaar
18-10-2021

Vriendelijke, professionele vakmensen Mijn eerste ervaring bij Toyota Oldenzaal was in alle opzichten prima: aardige- en gezellige mensen, goede, duidelijke uitleg over reparatie en kosten, prima wacht/werkruimte en heerlijke koffie.

Ineke Dane
08-10-2021

Goede service De service van de dealer is zeer goed, er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren mbt het onderhoud, de prijs van de beurt wordt opgegeven en de auto was binnen de gestelde tijd klaar. Het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk.

Toyota eigenaar
07-10-2021

Goede service. Altijd vriendelijke mensen en de service is prima.

A.E.M. Waanders
07-10-2021

Erg tevreden met de vriendelijkheid en goede service.

Toyota eigenaar
07-10-2021

Top! Prettige sfeer, duidelijke communicatie, verstand van zaken

I Kamphuis
05-10-2021

Klantvriendelijk en deskundig onderhoud De service is prima: als ik een auto nodig heb tijdens het onderhoud of reparatie staat die klaar. Anders een fiets. De klant staat centraal. Het onderhoud en de reparaties worden vakkundig uitgevoerd.

M.M. Berens
17-09-2021

Top service! Sinds 3 weken de trotse eigenaren van de Yaris Executive. Een top dealer! Wij zijn geholpen door Reinout. Klantgericht en super vriendelijk! Echt een aanrader.

M. K
12-08-2021

Correcte behandeling Prima tevreden

Toyota eigenaar
07-08-2021

Geweldige service! Ik ben al jaren klant van Peterman. Altijd goede service en een goed prijs.

Y. V
06-08-2021

Onderhoud Toyota Yaris Zeer tevreden over klantvriendelijkheid, kennis en afhandeling van zeker door Peterman Oldenzaal

A.P. K
04-08-2021

Zeer tevreden.

José kranen (Enschede )
19-07-2021

Vriendelijk en deskundig personeel.

Bart Kortekaas
15-07-2021