9,0
746 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

746 beoordelingen - Powered by TNS

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en voorlichting over wat er moet gebeuren en het wordt ook altijd goed uitgevoerd. Het personeel is zeer vriendelijk en er is altijd een kopje koffie.

Dhr. W. Veltman (Enschede)
26-11-2020

Goede ontvangst en voorlichting. Wij kwamen voor een gebruikte auto, maar we gingen met een nieuwe weg vanwege een tip van de verkoper dat er een aktie was.

J Stemerdink (Eibergen)
26-11-2020

Ik kom al ruim 13 jaar bij Peterman Enschede. En ben alle jaren zeer tevreden over ontvangst, werkzaamheden en verdere afhandeling. Echt een fantastisch goed adres voor het afhandelen van gebruikelijke problemen bij het hebben van een auto.

Jan Wegink (Hengelo)
23-11-2020

Het is een fijne garage met vriendelijke medewerkers die ook nog eens een prima service verlenen. Kom er al jaren voor auto, onderhoud, wassen en tanken!

Guus Kroon (Oldenzaal)
19-11-2020

Prima in orde.

H.J.M. Meijer (oldenzaal)
19-11-2020

hoef niet lang te wachten, krijg een koffie aangeboden en een krantje in de wachtroom.

eddy Deelstra (overdinkel)
19-11-2020

Prima bedrijf met een prima uitstraling.

John Scholtenhave (Lonneker)
19-11-2020

Prima garagebedrijf. Vriendelijk personeel. Goed in ons geval om mee te handelen.

Vos (Ter Apel)
16-11-2020

Zeer goed bedrijf en ben zeer tevreden over zowel de service als de betrokkenheid van het bedrijf. Zeer vriendelijk en goed personeel.

Wim Brouwer (Enschede)
29-10-2020

Deskundig , vriendelijk en betrouwbare dealer waar de klant nog echt 'koning ' is.

Ruud Crum (Enschede)
29-10-2020

In alles zeer correct behandeld.

JW Verveld (Hengelo ov)
29-10-2020

Klantvriendelijk en goed bereikbaar.

Sander Smit (Oldenzaal)
29-10-2020

Goed geholpen, betrouwbaar.

Ellen Bunkers (Enschede)
27-10-2020

Als ik al twintig jaar bij Toyota in Enschede kom en mijn afspraak in Oldenzaal ingepland staat vind ik dat zwak. Het is zo ik het had verwacht op een voortreffelijke manier opgelost en kreeg toch de afspraak in Enschede.

Hennie Scheffer (Pieter Nuytsstraat 17 7532CE Glanerbrug)
22-10-2020

Werd heel goed ontvangen.

Theo Even (Losser)
22-10-2020

Bij binnenkomst voelt Toyota Peterman meteen warm aan. Fijne medewerkers en we zijn goed geholpen. Er wordt in alles meegedacht. Complimenten en zo hoort het ook. Je komt ongedwongen binnen en wordt eerlijk behandeld. De verkoper draait er niet omheen en is prettig in omgang en communiceren.

Tom ter Bruggen (Oldenzaal)
22-10-2020

Goede service.

A.Kuiper (Denekamp)
15-10-2020

De service is altijd prima.

Mevrouw. Waanders (Haaksbergen)
08-10-2020

Mijn vrouw en ik worden er altijd heel vriendelijk benaderd krijgen koffie of iets anders aangeboden, kortom wij zijn zeer tevreden met Peterman en medewerkers.

H.Ruijter (Enschede)
25-09-2020

Goede service. Vriendelijke mederwerkers.

Miranda (Enschede)
21-09-2020

Je wordt er correct en vriendelijk behandeld.

0ude Engberink (Weerselo )
10-09-2020

Vriendelijk personeel, correcte informatie. Ik ben erg tevreden.

Mevr. D. Bouwmeester (Enschede)
02-09-2020

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

D. Laan
31-08-2020

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Jack Kuipers (Hengelo)
20-08-2020

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Lisa (Hengelo)
20-08-2020

Zoals te doen gebruikelijk werd ik snel en vakkundig geholpen (nieuwe accu) en kon ik onder het genot van een kopje koffie in de keurige wachtruimte wachten tot het euvel was hersteld.

Dhr. W. Valkema (Oldenzaal)
18-08-2020

Het personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig en oplossingsgericht. Er wordt een uitstekende service geboden.

Mw. de Jong
13-08-2020

Erg tevreden hoe alles verlopen is. Er werd goed naar mijn wensen en vragen geluisterd en de verkoper nam alle tijd om alles goed uit te leggen.

Herman Smalt (Deventer)
11-08-2020

Werknemers zijn erg aardig en behulpzaam. Ik heb veel vertrouwen in het bedrijf.

M.M. Tjeerde (Enschede)
06-08-2020

Zijn al meer dan 30 jaar zeer tevreden en altijd zeer correct geholpen.

Mevr Scholten (Niet)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.