9,0
726 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

726 beoordelingen - Powered by TNS

Je wordt er correct en vriendelijk behandeld.

0ude Engberink (Weerselo )
10-09-2020

Vriendelijk personeel, correcte informatie. Ik ben erg tevreden.

Mevr. D. Bouwmeester (Enschede)
02-09-2020

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

D. Laan
31-08-2020

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Jack Kuipers (Hengelo)
20-08-2020

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Lisa (Hengelo)
20-08-2020

Zoals te doen gebruikelijk werd ik snel en vakkundig geholpen (nieuwe accu) en kon ik onder het genot van een kopje koffie in de keurige wachtruimte wachten tot het euvel was hersteld.

Dhr. W. Valkema (Oldenzaal)
18-08-2020

Het personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig en oplossingsgericht. Er wordt een uitstekende service geboden.

Mw. de Jong
13-08-2020

Erg tevreden hoe alles verlopen is. Er werd goed naar mijn wensen en vragen geluisterd en de verkoper nam alle tijd om alles goed uit te leggen.

Herman Smalt (Deventer)
11-08-2020

Werknemers zijn erg aardig en behulpzaam. Ik heb veel vertrouwen in het bedrijf.

M.M. Tjeerde (Enschede)
06-08-2020

Zijn al meer dan 30 jaar zeer tevreden en altijd zeer correct geholpen.

Mevr Scholten (Niet)
03-08-2020

vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken ivm kosten beurt en reparaties. Vakbekwame monteurs.

Dhr. G. Manrho
03-08-2020

Vriendelijke medewerkers, komen gemaakte afspraken na.

REINOUT (Borne )
03-08-2020

Goede behandeling, vriendelijk personeel.

J. Mast (Enschede)
03-08-2020

Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Toyota Peterman. In al die jaren ben ik altijd vakkundig en correct behandeld. Daarnaast vind ik Toyota ook gewoon een zeer goede en betrouwbare auto.

Jan de Groot (Hengelo)
31-07-2020

Ik word correct volgens afspraak geholpen. Als er een probleem is voor de huur van een leenauto i.v.m. een grote schade aan mijn auto wordt dit in goed overleg prima afgehandeld!

Herman Breukink (Oldenzaal)
31-07-2020

Personeel is super vriendelijk, gastvrij en nemen bij vragen of advies contact met je op. Twee keer nu geweest. Beide keren even tevreden.

Dhr. J.g.Kalsbeek (Enschede)
31-07-2020

Prima geholpen, men nam alle tijd, to the point en goed in kunnen ruilen.

Bart Kortekaas
30-07-2020

Correct, planmatig, betrouwbaar.

H.Pleij (Winterswijk)
01-07-2020

Je wordt hier vriendelijk ontvangen, een bedrijf waar aandacht aan de klant wordt besteed.

Mevr. J. van Hemert (Enschede)
22-06-2020

Klantvriendelijk, kennen je bij naam. Deskundig personeel. Goede vakmensen. Goede service.

Jolanda Groeneveld (Oldenzaal)
17-06-2020

Nette bediening en correcte hulp.

Ineke Dammers (Haaksbergen)
17-06-2020

Een zeer goed en betrouwbaar bedrijf.

H.Oomkes (Enschede)
17-06-2020

Goede service.

Danielle Timmer (Enschede)
10-06-2020

Showroom fijn om rond te kijken en aardige mensen. Koffie is lekker en er staan genoeg auto's om een keuze te maken.

Herry broer (Enschede )
05-06-2020

Goed ontvangst, duidelijk en vriendelijk.

Heuvels (Oldenzaal)
29-05-2020

We reden vroeger een ander merk. Door financiële omstandigheden moesten we omkijken naar een goedkopere auto. Dat Toyota niet alleen goedkoop maar ook zeer betrouwbaar is, is ons nu gebleken.

Max Kolbrink (Losser)
21-05-2020

Goede garage met zeer goede service.

Dhr.T.Schuurman
21-05-2020

Goede service, behulpzaam, vriendelijk, ze hebben alle tijd voor uitleg werkzaamheden.

Freddy Waijers (Losser)
14-05-2020

Het is een familiebedrijf, de klant weet dat en komt graag naar Peterman. Een bedrijf waar je van op aan kunt, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt.

Theo leus (Enschede)
14-05-2020

Nooit klachten.

Henny Koehorst (Oldenzaa;l)
14-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.