9,0
784 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

784 beoordelingen - Powered by TNS

Goed geholpen.

J.G.F.Halink (Denekamp)
12-05-2021

Met zowel de nieuwe als de oude leaseauto prima geholpen gedurende de afgelopen jaren. Geen op- of aanmerkingen.

Jolijn in het Veld (Hengelo)
12-05-2021

Altijd een top service, altijd erg tevreden en punten van verbetering zijn er overal.

Theo Scholten (Oldenzaal)
21-04-2021

Altijd wordt er meegedacht en goede service.

F. Nijenhuis
21-04-2021

Klantvriendelijk te woord gestaan, en de afhandeling ging snel en persoonlijk.

T.Krone (Oldenzaal)
21-04-2021

De dealer en zijn team zijn al jarenlang een zeer betrouwbare relatie gebleken.

Jan Rabelink (OLDENZAAL)
14-04-2021

Stipt, vriendelijke mensen, altijd antwoorden op vragen, goeie ambiance om rustig te wachten met kopje koffie en krantje lezen.

Martin Verheul (Lonneker (Enschede))
07-04-2021

Ben al jaren klant en altijd goed en vriendelijk behandeld.

Dhr J.Scheffer (Enschede)
07-04-2021

Goede service en duidelijke afspraken, vriendelijke en professionele medewerkers.

M Brinkman (Hengelo )
07-04-2021

Goed en gezellig team, respect voor de klant, integer en vakbekwaam. En met een gewassen auto terug naar huis in Nieuw Vennep.

Marianne van Tongeren = Rusman (nieuw Vennep)
06-04-2021

Vriendelijk en deskundig.

A.H. Houtzager (Oldenzaal)
25-03-2021

Prettige ontvangst door de receptioniste en prettige wachtruimte.

H. HANKEL (Enschede)
25-03-2021

Omdat het een zeer goede garage is.

Jan Greve (Oldenzaal)
24-03-2021

Vertrouwd adres, fijne medewerkers die je altijd eerlijk en op tijd te woord staan. Altijd zo lang ik klant ben alles in 1x goed! Geeft een fijn gevoel.

Hr Arie van Hoek (Hengelo )
24-03-2021

Uitstekend team, respect voor en naar klant, integer, professioneel, klantvriendelijk, duidelijke uitleg én een gewassen auto terug.

Dhr. A.H.M. van Tongeren (Nieuw-Vennep)
18-03-2021

Top service bij alle medewerkers.

Edgar (Enschede)
18-03-2021

Kundig personeel. Vriendelijk. Heeft aandacht voor de klant.

Jan van Scherpenzeel (Enschede)
18-03-2021

Slecht begonnen en later netjes opgelost.

T.meulendijk (Hellevoetsluis )
18-03-2021

Ik heb mijn auto van daar gekocht, en altijd als ik iets vragen of iets besteld krijg het in orde.

Wathiq S.M.I. Sako (Hengelo)
18-03-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Blikman (Oldenzaal )
05-03-2021

Prima service. Fijne mensen ook om zaken mee te doen.

J.h.h.Remers. (Hengelo.)
05-03-2021

Mijn ervaring is goed en zal anderen er van overtuigen om naar Peterman te gaan.

Gerard Schefer (Oldenzaal )
25-02-2021

Je wordt er prettig geholpen en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

G.Lammers (Enschede)
25-02-2021

Als trouwe klant zeer tevreden over de service, gastvrijheid en betrouwbaarheid. Dik verdiend dus!

Bertine Pleij
25-02-2021

Altijd vriendelijk, nooit verrassingen. Geen nare trucjes om extra geld te verdienen.

Arjan (Enschede)
29-01-2021

Alle afspraken zijn nagekomen, alles is duidelijk uitgelegd, wijzigingen waren geen probleem, gewoon super voor elkaar!

Rob Warmes (Lattrop)
28-01-2021

Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke mensen die graag met je mee denken en altijd voor je klaar staan.

Mevr. Beens (Oldenzaal)
21-01-2021

Alles was tot in de puntjes geregeld, compleet met welkome ontvangst!

K.W. Jager (Oldenzaal)
14-01-2021

ik ben over deze garage zeer tevreden, alles wordt goed uitgevoerd tot de koffie toe.

Dhr B. Lomulder (Enschede)
14-01-2021

Vanwege de prettige contacten bij de receptie en de vakbekwame wijze waarop mijn auto onderhouden wordt.

Ed de Bruin (Losser)
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.