9,0
844 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

844 beoordelingen

Goede service Klantgericht, met wensen en opmerkingen wordt rekening gehouden. Prima serviceQ

A.L. L
26-01-2023

Vakkundig en fijne service. We zijn al jaren vaste klant bij Toyota Enschede, hebben daar al verschillende keren auto’s gekocht en altijd in onderhoud gehad. Peterman is een vakkundige en betrouwbare garage.

M.M. Berens
15-12-2022

zeer tevreden

J. V
15-12-2022

Goede Service Voor onderhoud aan mijn Toyota CHR,kon ik in de showroom wachten met één bak koffie en een krantje.

Jimmy de Vries
06-12-2022

Onderhoud hoeft niet duur te zijn ook niet bij de dealer Eerlijk geholpen en normale prijs voor goed onderhoud

Toyota eigenaar
01-12-2022

Goed service Ben tevreden vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
17-11-2022

Van harte aanbevolen! We kunnen Toyota Peterman in Oldenzaal van harte aanbevelen! Door de jaren heen zijn de contacten steeds vriendelijk geweest, er is grote kennis van zake, men is flexibel bij het plannen van afspraken (en ook het veranderen hiervan als ik met mijn werk niet vrij bleek te kunnen krijgen),en samen zorgen we er voor dat onze auto's veilig en in goede conditie blijven. Wij zijn vooral heel dankbaar dat bij een moeilijk op te sporen defect in de auto kosten nog moeiten werden gespaard, tot het defect uiteindelijk werd opgespoord. En dat steeds in plezierige sfeer, en zonder enige terughoudendheid. Top!

L.M.D. B
16-11-2022

Goede service Als je een afspraak maakt word je meteen geholpen ,er word je tijdens het wachten koffie aangeboden ,als de auto klaar is word je netjes opgehaald en word er uitgelegd wat ze hebben gedaan

Toyota eigenaar
03-11-2022

Zeer goede service Wij zijn zeer tevreden over de verleende service! We blij met de vakmanschap van het personeel

Familie Stegge-de Heer
20-10-2022

H.G.A. K
27-09-2022

Geweldige service, ook naast de afgesproken beurten. Zeer tevreden over service, vriendelijkheid en stiptheid.

R.W. V
23-09-2022

Goede service Prettig persoonlijk contact en vriendelijke benadering

R. W
11-08-2022

Goed. Ik heb pas 1 jaar een toyota maar tot dusver ben ik content met peterman.

Toyota eigenaar
21-07-2022

Goede servive Ik ben zeer tevreden met de service en vriendelijk personeeJa

Jannie
07-07-2022

APK en onderhoud, goede service en prijs kwaliteit verhouding ualitei Auto keurig afgeleverd, geen verrassing achteraf. Kan er weer tegenaan.

P.B.F. den Ouden
23-06-2022

Goede service Vriendelijke behandeling door de meeste medewerkers. Ook deskundig en geduldig ondanks de drukte af en toe. Had veel rustiger prestaties verwacht van deze nieuwe auto.

HtP
19-06-2022

Uitstekende service en betrouwbaar onderhoud. Wij hebben onze Toyota ‘s al jaren lang in onderhoud bij Peterman. We hebben ondervonden dat we volledig op de deskundigheid van de mensen van de werkplaats kunnen vertrouwen. Dat geldt ook voor de verkoopafdeling.

M.M. Berens
12-05-2022

Goede service. De aflevering was echt een speciaal moment. Mochten zelf de auto onthullen en een speciaal formulier met onze naam erop. Wij zijn erg tevreden over de service bij de aankoop. Verkoper was zeer vriendelijk en nam alle tijd voor ons

Hans de Jong
30-03-2022

Onderhoud Vriendelijk en deskundig, persoonlijk en verzorgd; uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

A.H. Houtzager
28-03-2022

Onderhoudsbeurt bij Toyota Peterman Oldenzaal Heel vriendelijk geholpen door een professioneel, eensgezind en integer team met respect naar de klant. Je voelt je thuis, én met een mooi gewassen Toyota terug naar huis.

A.H.M. van Tongeren
18-03-2022

tevreden verkoop Een vriendelijk ontvangst, en fijne verkoop

H.J. van Benthem- Wilt
02-02-2022

kom er nooit weer

J.T.J. B
02-02-2022

zeer prettige behandeling vanaf het begin af voelden we ons serieus genomen

B.J.M. H
28-01-2022

Dealer was en blijft Becker in Hengelo

Toyota eigenaar
25-01-2022

Toyota eigenaar
06-01-2022

Goede nette service!

P. v.t.S. Hengelo
31-12-2021

Superblij met mijn Yaris! De dealer heeft veel voor me gedaan en zijn best voor me gedaan, uiteindelijk heb ik een super mooie, stoere en fijne auto kunnen krijgen en lekker veilig voor mij en me dochter! Echt heel blij mee!!

G. Zeriner
01-12-2021

J. ELias
05-11-2021

Prima service Ben heel tevreden over de duidelijke uitleg als er een mankement is gevonden

Toyota eigenaar
28-10-2021

Zeer goede service

J. De Heer
23-10-2021