9,0
793 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

793 beoordelingen - Powered by TNS

Als ik al twintig jaar bij Toyota in Enschede kom en mijn afspraak in Oldenzaal ingepland staat vind ik dat zwak. Het is zo ik het had verwacht op een voortreffelijke manier opgelost en kreeg toch de afspraak in Enschede.

Hennie Scheffer (Pieter Nuytsstraat 17 7532CE Glanerbrug)
22-10-2020

Werd heel goed ontvangen.

Theo Even (Losser)
22-10-2020

Bij binnenkomst voelt Toyota Peterman meteen warm aan. Fijne medewerkers en we zijn goed geholpen. Er wordt in alles meegedacht. Complimenten en zo hoort het ook. Je komt ongedwongen binnen en wordt eerlijk behandeld. De verkoper draait er niet omheen en is prettig in omgang en communiceren.

Tom ter Bruggen (Oldenzaal)
22-10-2020

Goede service.

A.Kuiper (Denekamp)
15-10-2020

De service is altijd prima.

Mevrouw. Waanders (Haaksbergen)
08-10-2020

Mijn vrouw en ik worden er altijd heel vriendelijk benaderd krijgen koffie of iets anders aangeboden, kortom wij zijn zeer tevreden met Peterman en medewerkers.

H.Ruijter (Enschede)
25-09-2020

Goede service. Vriendelijke mederwerkers.

Miranda (Enschede)
21-09-2020

Je wordt er correct en vriendelijk behandeld.

0ude Engberink (Weerselo )
10-09-2020

Vriendelijk personeel, correcte informatie. Ik ben erg tevreden.

Mevr. D. Bouwmeester (Enschede)
02-09-2020

Uitstekende service en vriendelijk personeel.

D. Laan
31-08-2020

Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Jack Kuipers (Hengelo)
20-08-2020

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Lisa (Hengelo)
20-08-2020

Zoals te doen gebruikelijk werd ik snel en vakkundig geholpen (nieuwe accu) en kon ik onder het genot van een kopje koffie in de keurige wachtruimte wachten tot het euvel was hersteld.

Dhr. W. Valkema (Oldenzaal)
18-08-2020

Het personeel is klantvriendelijk, zeer deskundig en oplossingsgericht. Er wordt een uitstekende service geboden.

Mw. de Jong
13-08-2020

Erg tevreden hoe alles verlopen is. Er werd goed naar mijn wensen en vragen geluisterd en de verkoper nam alle tijd om alles goed uit te leggen.

Herman Smalt (Deventer)
11-08-2020

Werknemers zijn erg aardig en behulpzaam. Ik heb veel vertrouwen in het bedrijf.

M.M. Tjeerde (Enschede)
06-08-2020

Zijn al meer dan 30 jaar zeer tevreden en altijd zeer correct geholpen.

Mevr Scholten (Niet)
03-08-2020

vriendelijke ontvangst en duidelijke afspraken ivm kosten beurt en reparaties. Vakbekwame monteurs.

Dhr. G. Manrho
03-08-2020

Vriendelijke medewerkers, komen gemaakte afspraken na.

REINOUT (Borne )
03-08-2020

Goede behandeling, vriendelijk personeel.

J. Mast (Enschede)
03-08-2020

Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Toyota Peterman. In al die jaren ben ik altijd vakkundig en correct behandeld. Daarnaast vind ik Toyota ook gewoon een zeer goede en betrouwbare auto.

Jan de Groot (Hengelo)
31-07-2020

Ik word correct volgens afspraak geholpen. Als er een probleem is voor de huur van een leenauto i.v.m. een grote schade aan mijn auto wordt dit in goed overleg prima afgehandeld!

Herman Breukink (Oldenzaal)
31-07-2020

Personeel is super vriendelijk, gastvrij en nemen bij vragen of advies contact met je op. Twee keer nu geweest. Beide keren even tevreden.

Dhr. J.g.Kalsbeek (Enschede)
31-07-2020

Prima geholpen, men nam alle tijd, to the point en goed in kunnen ruilen.

Bart Kortekaas
30-07-2020

Correct, planmatig, betrouwbaar.

H.Pleij (Winterswijk)
01-07-2020

Je wordt hier vriendelijk ontvangen, een bedrijf waar aandacht aan de klant wordt besteed.

Mevr. J. van Hemert (Enschede)
22-06-2020

Klantvriendelijk, kennen je bij naam. Deskundig personeel. Goede vakmensen. Goede service.

Jolanda Groeneveld (Oldenzaal)
17-06-2020

Nette bediening en correcte hulp.

Ineke Dammers (Haaksbergen)
17-06-2020

Een zeer goed en betrouwbaar bedrijf.

H.Oomkes (Enschede)
17-06-2020

Goede service.

Danielle Timmer (Enschede)
10-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.