9,0
835 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

835 beoordelingen

Goed en gezellig team, respect voor de klant, integer en vakbekwaam. En met een gewassen auto terug naar huis in Nieuw Vennep.

Marianne van Tongeren = Rusman (nieuw Vennep)
06-04-2021

Vriendelijk en deskundig.

A.H. Houtzager (Oldenzaal)
25-03-2021

Prettige ontvangst door de receptioniste en prettige wachtruimte.

H. HANKEL (Enschede)
25-03-2021

Omdat het een zeer goede garage is.

Jan Greve (Oldenzaal)
24-03-2021

Vertrouwd adres, fijne medewerkers die je altijd eerlijk en op tijd te woord staan. Altijd zo lang ik klant ben alles in 1x goed! Geeft een fijn gevoel.

Hr Arie van Hoek (Hengelo )
24-03-2021

Uitstekend team, respect voor en naar klant, integer, professioneel, klantvriendelijk, duidelijke uitleg én een gewassen auto terug.

Dhr. A.H.M. van Tongeren (Nieuw-Vennep)
18-03-2021

Top service bij alle medewerkers.

Edgar (Enschede)
18-03-2021

Kundig personeel. Vriendelijk. Heeft aandacht voor de klant.

Jan van Scherpenzeel (Enschede)
18-03-2021

Slecht begonnen en later netjes opgelost.

T.meulendijk (Hellevoetsluis )
18-03-2021

Ik heb mijn auto van daar gekocht, en altijd als ik iets vragen of iets besteld krijg het in orde.

Wathiq S.M.I. Sako (Hengelo)
18-03-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Blikman (Oldenzaal )
05-03-2021

Prima service. Fijne mensen ook om zaken mee te doen.

J.h.h.Remers. (Hengelo.)
05-03-2021

Mijn ervaring is goed en zal anderen er van overtuigen om naar Peterman te gaan.

Gerard Schefer (Oldenzaal )
25-02-2021

Je wordt er prettig geholpen en een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

G.Lammers (Enschede)
25-02-2021

Als trouwe klant zeer tevreden over de service, gastvrijheid en betrouwbaarheid. Dik verdiend dus!

Bertine Pleij
25-02-2021

Altijd vriendelijk, nooit verrassingen. Geen nare trucjes om extra geld te verdienen.

Arjan (Enschede)
29-01-2021

Alle afspraken zijn nagekomen, alles is duidelijk uitgelegd, wijzigingen waren geen probleem, gewoon super voor elkaar!

Rob Warmes (Lattrop)
28-01-2021

Zeer professioneel bedrijf met vriendelijke mensen die graag met je mee denken en altijd voor je klaar staan.

Mevr. Beens (Oldenzaal)
21-01-2021

Alles was tot in de puntjes geregeld, compleet met welkome ontvangst!

K.W. Jager (Oldenzaal)
14-01-2021

ik ben over deze garage zeer tevreden, alles wordt goed uitgevoerd tot de koffie toe.

Dhr B. Lomulder (Enschede)
14-01-2021

Vanwege de prettige contacten bij de receptie en de vakbekwame wijze waarop mijn auto onderhouden wordt.

Ed de Bruin (Losser)
14-01-2021

Bij balie altijd correct en vriendelijk behandeld. Beurten altijd volgens afspraak wat kosten betreft, zeer goede service bij J.P.

Herman Limburg (Enschede)
04-01-2021

Goede service en zeer vriendelijk personeel.

Theo van Sark
04-01-2021

Prima ontvangst, deskundige verkoper en uitstekende aflevering.

Berend van Huffelen (Goor)
04-01-2021

Dit is de eerste Toyota Aygo die ik heb gekocht. Tijdens aanschaf begin dit jaar zeer prettig geholpen door verkoopmedewerkers. Ook nu bij de onderhoudsbeurt weer alle lof voor de gastvrije ontvangst en afhandeling. Ga zo door.

Henk Brughuis (Almelo)
28-12-2020

Altijd vriendelijk en goede service.

mevrouw Joukje spannenberg (Enschede)
28-12-2020

Vriendelijk en adequate hulp en een gastvrije ontvangst met koffie.

Louk Geilenkirchen (Enschede )
03-12-2020

Enkele weken geleden de nieuwe Toyota CHR uitgeleverd gekregen. Prima auto, zeer tevreden over de rijeigenschappen en alle ondersteunende techniek. Prima uitlevering overigens door JP Enschede. Kundig personeel, en behulpzaam.

Peter Beernink (Losser)
03-12-2020

Prima service, redelijke prijzen, prettige sfeer.

Fam. Roelink (ENSCHEDE)
03-12-2020

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en voorlichting over wat er moet gebeuren en het wordt ook altijd goed uitgevoerd. Het personeel is zeer vriendelijk en er is altijd een kopje koffie.

Dhr. W. Veltman (Enschede)
26-11-2020