9,0
835 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

835 beoordelingen

Top! Prettige sfeer, duidelijke communicatie, verstand van zaken

I Kamphuis
05-10-2021

Klantvriendelijk en deskundig onderhoud De service is prima: als ik een auto nodig heb tijdens het onderhoud of reparatie staat die klaar. Anders een fiets. De klant staat centraal. Het onderhoud en de reparaties worden vakkundig uitgevoerd.

M.M. Berens
17-09-2021

Top service! Sinds 3 weken de trotse eigenaren van de Yaris Executive. Een top dealer! Wij zijn geholpen door Reinout. Klantgericht en super vriendelijk! Echt een aanrader.

M. K
12-08-2021

Correcte behandeling Prima tevreden

Toyota eigenaar
07-08-2021

Geweldige service! Ik ben al jaren klant van Peterman. Altijd goede service en een goed prijs.

Y. V
06-08-2021

Onderhoud Toyota Yaris Zeer tevreden over klantvriendelijkheid, kennis en afhandeling van zeker door Peterman Oldenzaal

A.P. K
04-08-2021

Zeer tevreden.

José kranen (Enschede )
19-07-2021

Vriendelijk en deskundig personeel.

Bart Kortekaas
15-07-2021

JP moet doorgaan met de service die zij nu geven.

H van der Weide (Enschede)
09-07-2021

Afspraken worden altijd nagekomen. Snelle en degelijke serviceverlening.

Herman Meenks (Hengelo)
09-07-2021

Alles prima uitgevoerd.

H.J.M. Meijer (Oldenzaal)
23-06-2021

Klantvriendelijk personeel met vakkennis en een goede zorg voor de auto.

Dhr. Schuurman (Enschede)
23-06-2021

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, geven voldoende informatie en dringen niets op!

G.J. Masselink (Overdinkel)
21-06-2021

De lange tijd dat we, voor 2 auto's, al zaken doen met de dealer is reden om te weten dat we bij geen andere garage zaken willen doen, ook niet in de toekomst. Even voor alle duidelijkheid, we rijden alleen Toyota.

Frans de Man (Oldenzaal)
11-06-2021

Deskundig en gastvrij.

Piet Tent (Buurse)
11-06-2021

Ik ben er al jaren naar volle tevredenheid klant. Mijn auto wordt steeds keurig onderhouden, ook al is die al 21 jaar oud. Heb het idee dat de monteurs het ook als een showcase van Toyota's kwaliteit beschouwen. Ook al het andere personeel is vriendelijk en correct.

Jan Bos (Glanerbrug)
11-06-2021

Zeer tevreden over meedenken, service, kwaliteit en prijs.

E. Ankone
21-05-2021

Goede service, ze denken met je mee, zijn transparant en eerlijk. Marktconforme prijzen.

Freddy Piek (Oldenzaal)
21-05-2021

Klantvriendelijk en prima service.

Bertram
19-05-2021

Je wordt er zeer netjes geholpen door de verkoper, maar ook door de receptioniste.

Robert Roetgerink (Enschede)
19-05-2021

We zijn al jaren klant bij de garage. Ze geven zeer goede service. Alles gaat in goed overleg en is bespreekbaar. Duidelijke uitleg vooraf over de te verwachten onkosten bij onderhoud en reparatie. Het contact met de eigenaar en het personeel ervaren wij als zeer prettig, vriendelijk en behulpzaam. De klant is hier zeker koning.

Fam Lummen (Vasse)
14-05-2021

Goed geholpen.

J.G.F.Halink (Denekamp)
12-05-2021

Met zowel de nieuwe als de oude leaseauto prima geholpen gedurende de afgelopen jaren. Geen op- of aanmerkingen.

Jolijn in het Veld (Hengelo)
12-05-2021

Altijd een top service, altijd erg tevreden en punten van verbetering zijn er overal.

Theo Scholten (Oldenzaal)
21-04-2021

Altijd wordt er meegedacht en goede service.

F. Nijenhuis
21-04-2021

Klantvriendelijk te woord gestaan, en de afhandeling ging snel en persoonlijk.

T.Krone (Oldenzaal)
21-04-2021

De dealer en zijn team zijn al jarenlang een zeer betrouwbare relatie gebleken.

Jan Rabelink (OLDENZAAL)
14-04-2021

Stipt, vriendelijke mensen, altijd antwoorden op vragen, goeie ambiance om rustig te wachten met kopje koffie en krantje lezen.

Martin Verheul (Lonneker (Enschede))
07-04-2021

Ben al jaren klant en altijd goed en vriendelijk behandeld.

Dhr J.Scheffer (Enschede)
07-04-2021

Goede service en duidelijke afspraken, vriendelijke en professionele medewerkers.

M Brinkman (Hengelo )
07-04-2021