9,1
873 beoordelingen
familiepeterman.jpg

Peterman Autogroep

Kom alles over ons te weten

Peterman Autogroep is een familiebedrijf dat is opgericht door Johnny Peterman. In 1972 werd de eerste vestiging aan de Thorbeckestraat te Oldenzaal geopend. De hoofdactiviteit van het nieuwe autobedrijf bestond uit het ophalen, opknappen en verkopen van schadeauto’s die uit Duitsland werden opgehaald. Inmiddels heeft het pand aan de Thorbeckestraat plaatsgemaakt voor de vestiging aan de Essenlaan en is Peterman Autogroep uitgegroeid naar vier vestigingen in Enschede en Oldenzaal.

Vestigingen

Peterman Autogroep is autodealer van de merken Toyota en Lexus. Daarnaast zijn wij service dealer voor Fiat. Naast de dealerschappen zijn Autoschade Herstel Oldenzaal (aangesloten bij alle verzekeringen) en Service Station de Essen onderdeel van de Peterman Autogroep.

peterman-ons-bedrijf-2.PNG
Bezoek ons

Een bezoek bij ons in de showroom moet voor iedere klant een positieve beleving zijn en hier zullen onze medewerkers op iedere manier aan bijdragen door zichzelf en oprecht te zijn. Komt u gerust eens langs in een van onze showrooms of bekijk hier alvast onze showroom in Enschede. De koffie staat altijd voor u klaar!

peterman-ons-bedrijf-3.PNG
Inschrijven voor de nieuwsbrief Werken bij Peterman?