9,0
793 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

793 beoordelingen - Powered by TNS

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, geven voldoende informatie en dringen niets op!

G.J. Masselink (Overdinkel)
21-06-2021

De lange tijd dat we, voor 2 auto's, al zaken doen met de dealer is reden om te weten dat we bij geen andere garage zaken willen doen, ook niet in de toekomst. Even voor alle duidelijkheid, we rijden alleen Toyota.

Frans de Man (Oldenzaal)
11-06-2021

Deskundig en gastvrij.

Piet Tent (Buurse)
11-06-2021

Ik ben er al jaren naar volle tevredenheid klant. Mijn auto wordt steeds keurig onderhouden, ook al is die al 21 jaar oud. Heb het idee dat de monteurs het ook als een showcase van Toyota's kwaliteit beschouwen. Ook al het andere personeel is vriendelijk en correct.

Jan Bos (Glanerbrug)
11-06-2021

Zeer tevreden over meedenken, service, kwaliteit en prijs.

E. Ankone
21-05-2021

Goede service, ze denken met je mee, zijn transparant en eerlijk. Marktconforme prijzen.

Freddy Piek (Oldenzaal)
21-05-2021

Klantvriendelijk en prima service.

Bertram
19-05-2021

Je wordt er zeer netjes geholpen door de verkoper, maar ook door de receptioniste.

Robert Roetgerink (Enschede)
19-05-2021

We zijn al jaren klant bij de garage. Ze geven zeer goede service. Alles gaat in goed overleg en is bespreekbaar. Duidelijke uitleg vooraf over de te verwachten onkosten bij onderhoud en reparatie. Het contact met de eigenaar en het personeel ervaren wij als zeer prettig, vriendelijk en behulpzaam. De klant is hier zeker koning.

Fam Lummen (Vasse)
14-05-2021

Goed geholpen.

J.G.F.Halink (Denekamp)
12-05-2021

Met zowel de nieuwe als de oude leaseauto prima geholpen gedurende de afgelopen jaren. Geen op- of aanmerkingen.

Jolijn in het Veld (Hengelo)
12-05-2021

Altijd een top service, altijd erg tevreden en punten van verbetering zijn er overal.

Theo Scholten (Oldenzaal)
21-04-2021

Altijd wordt er meegedacht en goede service.

F. Nijenhuis
21-04-2021

Klantvriendelijk te woord gestaan, en de afhandeling ging snel en persoonlijk.

T.Krone (Oldenzaal)
21-04-2021

De dealer en zijn team zijn al jarenlang een zeer betrouwbare relatie gebleken.

Jan Rabelink (OLDENZAAL)
14-04-2021

Stipt, vriendelijke mensen, altijd antwoorden op vragen, goeie ambiance om rustig te wachten met kopje koffie en krantje lezen.

Martin Verheul (Lonneker (Enschede))
07-04-2021

Ben al jaren klant en altijd goed en vriendelijk behandeld.

Dhr J.Scheffer (Enschede)
07-04-2021

Goede service en duidelijke afspraken, vriendelijke en professionele medewerkers.

M Brinkman (Hengelo )
07-04-2021

Goed en gezellig team, respect voor de klant, integer en vakbekwaam. En met een gewassen auto terug naar huis in Nieuw Vennep.

Marianne van Tongeren = Rusman (nieuw Vennep)
06-04-2021

Vriendelijk en deskundig.

A.H. Houtzager (Oldenzaal)
25-03-2021

Prettige ontvangst door de receptioniste en prettige wachtruimte.

H. HANKEL (Enschede)
25-03-2021

Omdat het een zeer goede garage is.

Jan Greve (Oldenzaal)
24-03-2021

Vertrouwd adres, fijne medewerkers die je altijd eerlijk en op tijd te woord staan. Altijd zo lang ik klant ben alles in 1x goed! Geeft een fijn gevoel.

Hr Arie van Hoek (Hengelo )
24-03-2021

Uitstekend team, respect voor en naar klant, integer, professioneel, klantvriendelijk, duidelijke uitleg én een gewassen auto terug.

Dhr. A.H.M. van Tongeren (Nieuw-Vennep)
18-03-2021

Top service bij alle medewerkers.

Edgar (Enschede)
18-03-2021

Kundig personeel. Vriendelijk. Heeft aandacht voor de klant.

Jan van Scherpenzeel (Enschede)
18-03-2021

Slecht begonnen en later netjes opgelost.

T.meulendijk (Hellevoetsluis )
18-03-2021

Ik heb mijn auto van daar gekocht, en altijd als ik iets vragen of iets besteld krijg het in orde.

Wathiq S.M.I. Sako (Hengelo)
18-03-2021

Goede service en klantvriendelijk.

Blikman (Oldenzaal )
05-03-2021

Prima service. Fijne mensen ook om zaken mee te doen.

J.h.h.Remers. (Hengelo.)
05-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.