9,0
835 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Peterman

9,0

835 beoordelingen

dichtbij kwaliteit auto.

Anoniem
08-07-2014

Een klantgerichte dealer in alle lagen van aflevering tot werkplaatsafspraken.

Patrick te Marvelde (Hengelo Ov.)
08-07-2014

Klant vriendelijk goede service

Anoniem
08-07-2014

De garage en onderhoud is goed uit gevoerd maar de juf achter de balie heeft op bepaalde opdrachten veel kommetaar

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijke mensen. Bereid je te helpen.

mevr. T. Kuipers (Denekamp)
07-07-2014

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en de aankoop

Anoniem
30-06-2014

Vriendelijkheid, servicegericht, meedenkend

E. (Enschede)
26-06-2014

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Een klantgerichte benadering met oog voor het zakelijke belang van de klant, kortom een top dealer waar Louwman zuinig op moet zijn.

J. de Boer-Bajema (Haarlem)
26-06-2014

Betrouwbaar, nette ontvangst, goede uitleg werkzaamheden, klantvriendelijk en uiterst correct!

J.E.Th.M. van Herpt (Denekamp)
26-06-2014

Hoofdwerkzaamheden worden goed uitgevoerd. Niet alle aangevinkte werkzaamheden worden uitgevoerd.

Paul Scheltinga (Enschede)
26-06-2014

Altijd vriendelijk van receptie tot monteur. Ook een gezellige sfeer heerst er altijd. Voel me er thuis

Willem Husken (Enschede)
26-06-2014

De service die ik ontvang bij Peterman is uitstekend.

Carla Mensink (Enschede)
26-06-2014

we worden altijd goed geholpen en ze zijn altijd behulpzaam.

J V/D LAAN. (ENSCHEDE)
26-06-2014

Prima Dealer

Anoniem
16-06-2014

Serviceverlening en klantvriendelijkheid. Uitstekend werkend personeel

John Belderink (7577CR Oldenzaal)
16-06-2014

Klantvriendelijk en korrekt; goede service. Met alles zeer tevreden.

Fecken J.J. (Haaksbergen.)
16-06-2014

Prima service. Vriendelijk en flexibel personeel. Ze zijn er voor hun klant!

S. Mengerink (Enschede)
13-06-2014

Klantvriendelijk + goede georganiseerd + kennis + hulpvaardig.

Anoniem
13-06-2014

Een 10 wil ik uit principe niet geven. Dat zou een 100% score en betekenen. Een ondernemer moet voor ogen houden, dat het toch nog altijd net even iets beter kan. De gegeven score van 9 is echter dik verdiend. Ik heb al ongeveer 40 jaar een prima gevoel bij deze garage.

Anoniem
12-06-2014

goede garage

hudepohl (losser)
12-06-2014

Prima service

Anoniem
12-06-2014

Goede service, uitleg etc

P.J.L. Mulder (Enschede)
12-06-2014

goede behandeling; vakkundig personeel altijd direct geholpen;

gerrit franke (enschede)
12-06-2014

ik vind deze dealer erg klantvriendelijk en dat is de reden waarom ik vanuit Amsterdam naar Enschede kom om mijn auto in onderhoud te houden

Jacqueliene (Amsterdam)
11-06-2014