9,1
865 beoordelingen
COR0011c_23 1920x1080

Wagenpark

Toyota Zakelijk biedt oplossingen op maat

Of u een groot of klein wagenpark beheert, bij Toyota Zakelijk bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod aan mobiliteitsoplossingen voor uw wagenpark. Van personenauto’s tot bedrijfswagens, van Operational Lease tot Financial Lease: Toyota Zakelijk biedt oplossingen op maat die passen bij de mobiliteitsbehoefte van u en uw medewerkers. Ook biedt Toyota Zakelijk diverse interessante opties voor de verduurzaming van uw wagenpark.

De voordelen van uw Toyota wagenpark
  • Een breed aantal keuzes, van personenauto's tot bedrijfswagens
  • Flexibele leasevormen, aangepast aan uw wensen
  • Wereldleider in Hybrid, waterstof en mobiliteitsinnovaties
  • Laagste brandstof- en exploitatiekosten
  • Laagste gemiddelde CO2- en NOx-uitstoot
  • Betrouwbaar en bedrijfszeker dankzij techniek van topkwaliteit
toyota-dealersite-grootzakelijk-img-01-v2
Zakelijk adviesgesprek aanvragen
toyota-dealersite-grootzakelijk-img-02-v2
One-stop-shop wagenpark bij Toyota

Zakelijk Nederland wil het wagenpark verduurzamen en afscheid nemen van diesel. Dat vraagt om flexibele en efficiënte oplossingen, zowel voor personenauto’s als voor bedrijfswagens. Met Toyota Hybrid, plug-in hybrides en batterij-elektrische modellen kunt u uw vloot op meerdere manieren verduurzamen. Ook ontzorgt Toyota Zakelijk u bij het onderhoud van uw wagenpark en kunnen uw medewerkers hun plug-in hybride of elektrische Toyota zorgeloos opladen via de Toyota Oplaadservice. Kortom, voor alle aspecten van het wagenparkbeheer kunt u bij Toyota Zakelijk terecht.

Een efficiënter en duurzamer wagenpark?

Voor het MKB zijn flexibele mobiliteitsoplossingen des te belangrijker. Daarom kunt u bij Toyota niet alleen kiezen voor Operational- of Financial Lease, maar ook voor diverse andere mobiliteitsservices om uw wagenpark optimaal in te richten. Met deze producten houdt u niet alleen grip op uw mobiliteitskosten, maar dankzij het diverse aanbod hybride- en elektrische modellen van Toyota kunt u ook uw wagenpark op een efficiënte manier verduurzamen. Vraag een zakelijk adviesgesprek aan om alle mogelijkheden te bespreken.

Car sharing

Dé oplossing om uw zakelijke mobiliteit flexibeler en efficiënter te maken. Toyota werkt hiervoor samen met WeGo. Met WeGo en de handige app zijn uw medewerkers binnen 1 minuut onderweg als zij een auto nodig hebben. Daardoor kost uw wagenpark minder geld en staan uw auto’s minder vaak stil. Bovendien zorgt autodelen ervoor dat u de CO2- en NOx-uitstoot van uw wagenpark kunt verlagen.

toyota-dealersite-grootzakelijk-img-03-v3
toyota-dealersite-grootzakelijk-img-04-v2
Mobiliteitsbudget

Met een mobiliteitsbudget geeft u uw medewerkers ruimte om hun eigen mobiliteit in te richten. Zij regelen dan zelf op wat voor manier zij van A naar B gaan, met een privéauto of het openbaar vervoer. Voor een aantrekkelijk maandbedrag kunnen uw mederwerkers in een nieuwe Toyota rijden zonder bijtelling te hoeven betalen. Alles is dan geregeld, alleen nog even tanken.

Toyota Oplaadservice

Met de Toyota laadpas en de bijbehorende app kunnen uw medewerkers hun elektrische of plug-in hybride Toyota opladen bij vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers in Nederland. Daarnaast profiteert u van de lage laadtarieven van onze partner Vattenfall InCharge.

toyota-dealersite-grootzakelijk-img-05-v2
Neem contact op