9,0
827 beoordelingen

Peterman Autogroep Voordeelpas

Profiteer van 20% korting op alle reparaties en onderhoud ‘’standaard of compleet’’ pakket volgens advies. Met uitzondering van bandenwissels, navigatieupdates, sleutels en schades

  • APK Exclusief 4-gasmeting of roetmeting en afmeldkosten.

  • Autowasbeurt en vervangend vervoer bij elke grote onderhoudsbeurt (excl. Brandstof)

  • 2x per jaar controle & bijvullen motorolie, koel-/rem- en ruitensproeiervloeistof.*

  • In geval van autoschade: taxatie en vervangend vervoer.

  • Controle en vervangen van defecte verlichting buitenzijde.**

*Indien tijdens onderhoud volgens het onderhoudsschema vloeistoffen vervangen en of bijgevuld dienen te worden, dan is het bijvullen van die betreffende vloeistoffen niet gedekt . Indien een laag vloeistofniveau een gevolg is van een technisch defect valt het bijvullen zolang het defect aanwezig is, niet onder de Peterman Autogroep voordeelpas. Na verhelpen van een defect is het bijvullen automatisch weer opgenomen voor zover dit niet bij de reparatie hoort.

**Het betreft alleen de montage van defecte lampen. Indien defecte verlichting een gevolg is van een technisch defect, valt de schade zolang het defect aanwezig is, niet onder de Peterman Autogroep voordeelpas. Xenon- en Led verlichting zijn uitgesloten.

De Peterman Autogroep voordeelpas is onbeperkt geldig. Er kan uitsluitend gebruik worden gemaakt van het dienstenpakket na betaling van het geldend tarief. Van de service van de Peterman Autogroep voordeelpas kunt u gebruik maken bij alle autobedrijven die vallen onder de Peterman Groep, ongeacht het merk. De mobiliteitsservice geldt alleen voor Toyota, Lexus en Fiat. Bij reparaties met een factuurbedrag lager dan €175,- wordt geen gratis auto beschikbaar gesteld.

Werkzaamheden uitgevoerd bij bedrijven die niet vallen onder de Peterman Groep worden niet vergoed. De betaling van de factuur moet contant of per pin. De pas is geregistreerd per klant en auto en is niet overdraagbaar. Bij misbruik mag deze kaart zonder opgaaf van reden worden ingenomen en de diensten worden geblokkeerd. De standaard BOVAG leveringsvoorwaarden particulier dan wel zakelijk zijn van toepassing. Alleen de exclusieve Peterman Autogroep voordeelpas t.w.v. 80 euro geeft recht op 20% korting op onderhoud /reparatie. Schadeherstel dient door Peterman volgens taxatie te worden uitgevoerd. Alle wel verzekerde vervangend vervoerskosten worden ingediend bij de verzekeringsmaatschappij waarbij de auto is verzekerd. Brandstofkosten zijn niet inbegrepen.