9,1
859 beoordelingen
Terug naar overzicht
OnlineShowroom

Bezoek onze showroom digitaal

Vanuit huis live in contact met onze medewerkers!

Als Toyota organisatie willen we elke klant mobiel houden en letten we op uw veiligheid. Om die reden is het voor een particulier helaas nu niet mogelijk om onze showroom fysiek te bezoeken. Daarom maken wij het mogelijk om onze showroom op afstand virtueel te bezoeken door middel van een Whatsapp videogesprek! Zakelijke afspraken kunnen wel fysiek plaatsvinden.

Persoonlijk contact met alle tijd voor uw vragen

Onze showroom(s) zijn geopend met aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om samen met een van onze medewerkers virtueel een rondje te lopen door onze showroom. Zo kunt u op afstand uw nieuwe of gebruikte auto in detail bekijken en direct al uw vragen stellen

corona-555x249_tcm-22-2417406.jpg

Wij zijn u graag van dienst op een manier die u prettig vindt. Onderstaand kunt u eenvoudig een afspraak maken en uw contactvoorkeur aangeven. Wij nemen vervolgens binnen één werkdag contact met u op om het gesprek in te plannen.

Veilig, eenvoudig en persoonlijk
  • U hoeft uw huis niet uit

  • Eenvoudig via Whatsapp videobellen

  • Persoonlijk contact met een medewerker

  • Uiteraard geheel vrijblijvend

Plan uw afspraak

Onze dienstverlening tijdens het Coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgen we de richtlijnen van het RIVM nauwgezet op. Elke dag nemen we passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, met als doel zo veilig mogelijk te handelen in het belang van uw gezondheid én de gezondheid van Nederland. U leest hier alles over op onze speciale corona pagina.

Meer informatie